1.11.2017

Talitintti maaliskuussa

...vai olisko sittenkin marraskuussa? Tänään pakkasen paukkuessa viidentoista asteen paikkeilla varustauduin kuin naparetkelle olisin ollut lähdössä ja painelin pihalle kameran kanssa koska ilma oli niin kaunis. Bongasin meidän pihakoivusta pari talitinttiä ja yritin niistä räpsiä kuvia, mutta se oli melko haastavaa lintujen ollessa erittäin nopeita liikkeissään. Tässä on kuitenkin muutama kuva teille nähtäväksi!

1.

2.

3.


6 kommenttia:

  1. Apua miten kylmä siellä on!! Täällä mittari on pyörinyt nollassa varmaan pari viikoa, ehkä "hurjimmillaan" laskenut miinust yhteen tai kahteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua kun unohdin ihan täysin vastata tähän kommettiin, mutta joo täällä kyllä oli kyllä kylmä :D Nyt on taas nollassa ja lumetkin suli poissa, toivottavasti talvi tulee taas pian!

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Täältä lumet ehtivät jo sulmaan enkä oikein ehtinyt sillon mitään kuvailemaankaan ja nyt sitten harmittaa kun näkee paljon muiden ottamia kuvia.

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä ne lumet suli jo kertaalleen mutta satoi onneksi eilen takaisin, ihanaa <3 Etköhän sääkin vielä ehdi lumikuvia saada :)

      Poista