29.10.2017

Fiiliksissä

Viime postauksessa kerroin, että me mennään käymään Nopan toisen omistajan luona, jossa tapahtuu jotain hyvin jännittävää, nimittäin Nopalta lyheni turkki! Nyt meillä on talossa tuollainen maailman söpöin otus <3 Turkinhoitokin helpottui todella paljon turkin lyhentyessä, pesussa ja kuivauksessa menee paljon vähemmän aikaa ja ulkoillessa ei tartu mukaan kaikkia risuja. Nyt Nopalla pitää käyttää tuollaista villapaitaa ja kylmemmillä ilmoilla sitten ihan toppamanttelia, että se tarkenee ulkona mutta se ei haittaa mitään ja onhan tuo paita nyt hienokin!

Eilen etelän lumet taisivat siirtyä tänne meille Ouluun päin, sillä täällä on eilisillasta asti satanut lunta lähes taukoamatta. Vielä kun tulisi pakkasta niin nuo lumet pysyisi maassakin eikä sulaisi poissa kuten etelämmässä Suomessa. Mää kyllä tykkään talvesta, kunhan vaan ei oo liian kylmä. Oon ihan fiiliksissä kun nytkin tuolla ulkona sataa lunta, talvi tulee! 

Pitihän meidän sitten Nopan kanssa lähteä ihailemaan lumisia maisemia. Nopan yksi ehdottomasti parhaista puolista on se, että voin päästää sen huoletta irti myös lenkillä, se tykkää juosta vapaana pitkin poikin ja pystyy tosi hienosti luona. Toki taajamassa jalkakäytäviä ja teitä pitkin mennessä Noppa on kiinni hihnassa, mutta muuten se yleensä saa lenkeillä olla vapaana. Miksi sitä turhaan kiinni pitämään, kun pystyy irtikin pitämään. 

Mulla oli tänään myös ihan ensimmäinen ajotunti, että sen ajokortin joskus saisin. Täytin kahdeksantoista vuotta vähän päälle viikko sitten, mutta ei autokoulua olla ennemmin keretty aloittaa kiireisen syksyn ja työntäyteisen kesän takia. Eipä tässä mitään kiirettä kuitenkaan ole, koska ajokortin saaminen venyi jo sen verran ja pärjään hyvin ilman korttiakin. Nyt kuitenkin iskälle tuli opetuslupa koska hän mut ajamaan opettaa niin pääsen harjoittelemaan.

Kuvista vielä sen verran, että valkoinen koiran väri ei ole kaikista ihanteellisin talvella kuvatessa, koira uppoaa niin helposti lumen sekaan kuten parissa ensimmäisessä kuvassa. Nuo metsässä otetut kuvat on mun mielestä kivan näköisiä, niissä on enemmän väriä ja Noppakin erottuu kuvista paremmin. Pari ei-koirakuvaakin tuli otettua ja nuo on ihan kivoja räpsäisyjä. Eipä mulla muuta asiaa kai tällä kertaa oo, päästän teidät kuvien pariin!

1.

2.

3.

4.

5. Noppa tuijottaa hieman kauempana olevaa koiraa. Hyvin silti lähti mukaan kun sille sanoin että jatketaan matkaa!
6.

7.

8. Tää on mun lempikuva, Noppa on niin ihana <3



Onko siellä päin lunta? Kerro myös ihmeessä lempikuvasi!

4 kommenttia:

  1. Niiiiin ihania kuvia! <3 Noppa on maailman söpöin pieni jääkarhun poikanen ja sää oot huippukuvaaja Juuliseni! (ps. mä tuun kohta sinne tekemään lumienkeleitä kun täällä sataa vaan vettä, ihan tyhmää)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilmaseni, Noppa on nyt kyllä maailman söpöin doge <3 (tuu ihmeessä tekemään, en kyllä suosittele kun vaatteet kastuu kun on niin märkää lunta)

      Poista
  2. Toi viimeinen kuva on niin ihana!! Pikkuinen suloisuus siellä metsän keskellä! ♥︎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä munkin lempparikuva, jotenkin vaan niin kiva vaikka ihan perus kuva onkin! <3

      Poista