17.12.2017

Päivä mun kanssa: 15.12.2017

4:30 Herätyskello soi ensimmäisen kerran, mutta en ihan vielä jaksa nousta, sillä yöuneni jäivät vain neljän tunnin mittaisiksi kun en saanut millään unta. Viiden minuutin kuluttua kello soi uudestaan, jolloin otan omenani käteen ja selaan pikaisesti läpi sosiaaliset mediat ennen nousemista.

5:17 Tähän mennessä olen ehtinyt pukea vaatteet päälle ja laittaa hiukset ennen aamupalalle suuntaamista. Aamuisin mun ei oikein tee ikinä mieli syödä mitään, mutta juon mukillisen kylmää kaakaota ja syön yhden leivän sekä yhden hyvän piparin.

5:29 Järjestän eilen valmiiksi pakkaamaani kassiin tilaa kameralle, jonka raahaan tänään joka paikkaan mukaan tämän postauksen takia. Kassi on ihan täynnä ratsastusvarusteita sillä aikeena on mennä tallille suoraan koulusta, joten joudun purkamaan sen lähes kokonaan ja pakkaamaan uudestaan saadakseni tilaa kameralle.


5:33 Saatan ehkä olla hieman kateellinen Nopalle, joka asettuu nukkumaan kassista kaivamani fleecepaidan päälle. Mutta vain ehkä.

5:46 Olen lähes valmis lähtemään kouluun, käytän vain sitä ennen Nopan pikaisesti pihalla. Se jää tyytyväisenä nukkumaan eteiseen mun lähtiessä kävelemään pimeydessä bussipysäkkiä kohti.

6:04 Saavun bussipysäkille turhan ajoissa joka-aamuseen tapaani, sillä aliarvioin kävelynopeuteni joka kerta. Bussia odotellessa naurahdan pysäkin ohitse menevälle miehelle, joka ajoi isoa kolmipyörää laskettelulasit päässä.

6:12 Bussi saapuu ajallaan, kuten seiskan aamuina yleensä. Ihana päästä lämpimään bussiin, vaikka ulkona ei kylmä olekaan.


6:37 Oulun keskustassa hyppään pois bussista ja kipitän toiselle pysäkille odottamaan bussia, jolla pääsen koululle.

7:03 Viimein koululla, vähän myöhässä todella hitaasti kulkeneen bussin takia. Vaihdan pikaisesti työvaatteet päälle ja menen keittiölle hommiin.

10:37 Pääsemme viimein luokkalaiseni kanssa syömään saatuamme valmiiksi eilen aloittamamme kakut. Ruoan jälkeen tiedossa olisi kakkujen etiketöinti ja myymälään vienti sekä keittiön siivoaminen.

11:01 Pidämme todella lyhyen ruokatauon toiveenamme päästä etuajassa koulusta sillä kuulemme, että keittiö on jo melkein siivottu. Kakkujen etiketin tekoon ei onneksi kauaa mennyt, joten pian olemme vieneet kakut jo myymälään ja menemme auttamaan keittiön siivoamisessa.

11:52 Hyvästeleme meidän luokassa pari viikkoa olleet ranskalaiset vieraat, sillä tänään oli heidän viimeinen päivä kanssamme. Sen jälkeen pääsemme koulusta yli tunnin etuajassa, oikeasti meillä olisi loppunut vasta yhdeltä.

12:09 Vaihdettuani jo koulussa ratsastusvaatteet päälleni hyppään bussiin, jolla pääsen Oulun keskustaan. Matkalla joudun tosin vaihtamaan bussia, sillä huomaan nousseeni väärän bussin kyytiin.

12:34 Keskustassa käyn pikaisesti kauppakeskus Valkeassa ja kiidän sitten seuraavaan bussiin ja kohti tallia. Valkean Kesäkadulla olisi ihanaa joulutunnelmaa, mutta nyt en ehdi jäädä ihastelemaan.

13:11 Tallilla. Vien tavarani sisälle, nappaan kameran mukaan ja lähden hakemaan Willen tarhasta.


13:43 Valmiina ratsastamaan, lähdetään Willen kanssa kentälle päin.

14:50 Jälleen tallilla. Treeni Willen kanssa meni hyvin ja heppa onkin ihan hikinen. Se pääsee fleeceloimen alle kuivattelemaan siksi aikaa, kun laitan kaikki tavarat paikoilleen.

15:27 Olen valmis lähtemään tallilta, joten vaihdan Willelle päälle toppaloimen ja vien sen tarhaan, jonne se jääkin tyytyväisenä heinää syömään.


15:50 Saavun Prismalle, josta käyn ostamassa itselle syömistä bussia odotellessani. Ihastelen tiernapoika/-tyttö esitystä, mistä tulee mukava joulufiilis!

16:09 Kipitän Prisman viereiselle pysäkille, mutta koska bussi ei tulekaan menen vielä takaisin Prismalle, sillä en halua jäädä ulos palelemaan.


16:33 Bussi tulee viimein ja hyppään kyytiin.

17:15 Oon viimein kotona noin 11,5 tuntia sen jälkeen kun sieltä aamulla lähdin. Musta tuntuu, että kello olisi jo paljon enemmän, mutta se olikin vasta vähän päälle viisi.

18:20 Aion mennä suihkuun, mutta saatan ehkä unohtua sohvalle pelaamaan Subway Surfia tabletilla pikkusisarusten kanssa. Kyllä mä sinne suihkuunkin silti eksyin, uskokaa tai älkää!

19:26 Käperryn sohvannurkkaan viltin alle uuden Koiramme-lehden kanssa, Noppa asettuu makaamaan lattialle mun jaloihin.


20:07 Avaan tietokoneen ja siirrän päivän aikana otetut kuvat sinne.

21:16 Iltapalan syömisen jälkeen yritän siivota keittiön, mutta siitä ei tule oikein mitään eksyessäni aina tekemään kaikkea muuta kuin pitäisi kuten leikkimään Nopan kanssa. Lopulta äiti passittaa mut luutuamaan uusia hyllyjä, mitkä iskä teki eteiseen.


21:31 Loppuilta meneekin sitten tietokoneella muun muassa Pinterestiä selaillessa.


23:32 Alan nukkumaan, väsyttää kamalasti pitkän päivän jälkeen. Noppa tulee aluksi mun viereen nukkumaan, mutta hyppää jossain vaiheessa lattialle tai oikeastaan mun sängynpeiton päälle, joka lojuu lattialla vaikka äiti ei siitä pidäkään.

9 kommenttia:

  1. Huhhuh sulla on ollut pitkä päivä! :D Tää oli kyllä tosi hyvin toteutettu My Day! :)
    sannialina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, perjantait on mulla kyllä yleensä aika pitkiä päiviä kun koulu alkaa jo seitsemältä :D Kiitos!

      Poista
  2. Kivasti toteutettu myday!:)

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivasti toteutettu postaus! Toi on muuten tosi jännä, kuinka tosi kiireisinä päivinä, jolloin on paljon tehtävää ajantaju jotenkin hämärtyy ja sit kun kattoo kelloa ja se on vähemmän kuin oletti, niin tulee semmonen ai näin vähänkö se vasta on - fiilis. Ja toi oikein korostuu, jos on herännyt tosi aikaisin. Tälleen entisenä ratsastajana pakko sanoo, että tuo heppa on ihan hirmun söpö! :)

    Written by Neea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo se on kyllä jännä, tosi aikasin ku herää se kyllä korostuu entisestään. Ja vieläpä kun oon yleensä tottunut tallilla käymään illemmalla niin oli outoa olla niin aikaisin jo kotona :D Wille on kyllä ihana <3

      Poista
  4. Äiti on äiti �� Mukava päiväkertomus. Mulla olis tietysti kiinnostanu ne kakut.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana postaus, jospa toteuttaisi tälläisen itsekin joku päivä! <3

    VastaaPoista