14.12.2017

Sunnuntailta

Sunnuntaina me käytiin Nopan kanssa ulkoilemassa meidän läheisten suurten sähkölinjojen alla kulkevalla reitillä. Talvisin siitä kulkee hiihtolatu, mutta meidän onneksi sitä ei ole siihen vielä tehty, joten pystyttiin sitä pitkin kävellen menemään. Noppa pääsi juoksemaan vapaana ja otti kyllä siitä ilon irti, se juoksi lähes tunnin lenkin aikana takuulla monta kertaa pidemmän matkan kuin minä itse kävelin!

Nopalla on kuvissa yllään sen keltainen sadepuku, sillä alkuperäisenä suunnitelmana oli lähteä ihan hihnalenkille teitä pitkin ja luulin niiden olevan märkiä. Sainkin sitten juuri lähdössä ollessamme idean ottaa kameran mukaan enkä pukua jaksanut alkaa riisumaan kun sen kamalalla vaivalla päälle puin, ei nimittäin oo kovin kivaa yrittää sulkea selän päällä vetoketjua ilman että kaikki karvat jää väliin :D Onneksi puku ei haitannut ollenkaan Nopan menoa ja onhan se toisaalta kiva väripilkku. Noppa ei uppoa niin tuohon valkeaan taustaan kuten yleensä talvisin. Ja pysyipähän turkki puhtaana, tänään meillä onkin sitten pesupäivä!

1.

2.

3. Pitäähän niitä poseerauskuvia nyt aina muutama ottaa. Noppa ei olisi halunnut jäädä paikoilleen istumaan, paljon mielummin se olisi juoksennellut ympäriinsä joten "vapaa" komentoa odotettiin erittäin innoissaan!

4.

5.

6. Tässä Noppa katselee kaihoisasti ojaa, jossa se kävi syksyllä mun järkytykseksi uimassa! Tällä kertaa ei onneksi uimaan menty vaan tyydyttiin katselemaan sitä sillalta. Tällä kertaa tosin uiminen ei niin paljoa olisi haitannut tuon sadepuvun takia ;)


7. Tämän näköinen se oja siis on, ihan kunnon useamman metrin leveä oja täynnä likaista vettä ja jäätä!
8. Mun lempparikuva, niin ihana Noppa <3

9.
Kaksi ylläoleva kuvaa otin kun yritin houkutella Noppaa hyppäämään ihan kapean ojan yli toiselle puolelle kivalle metsäpolulle. En muuten onnistunut, jouduin itse hyppäämään takaisin toiselle puolelle ja hakea Nopan mukaan. Metsässä Noppa sitten juoksi mielissään polkua pitkin kauheaa vauhtia! 

10. Näin kovaa sitä juostaan luokse huudettaessa, hyvä kun kameran kanssa perässä pysyy!

2 kommenttia: