24.1.2018

Uusia tuulia

Pieni joulujälkeinen tauko venähti hieman suunniteltua pidemmäksi, mutta pian palailen kuvioihin uudella inspiraatiolla, nimittäin täällä blogissa puhaltaa pian uudet tuulet nimen- ja osoitteenmuutoksen vuoksi. Olen halunnut vaihtaa blogini nimen jo syksystä asti aloittaessani bloggaamisen ihan kunnolla, mutta en vain keksinyt uutta nimeä niin muutos sai jäädä hetkeksi. Viime yönä kuitenkin päähäni pälkähti nimi-idea, mikä ainakin mielestäni on oikein hyvä, ja ihmettelenpähän vain, miksi en sitä ollut aiemmin keksinyt :D Siispä perjantaina noin kello 18 ja 20 välillä tämän blogin nimi muuttuu ja osoite siinä mukana!

Blogi tulee löytymään sitten osoitteesta http://juuulihei.blogspot.fi/ ja blogin uusi nimi tulee olemaan niinkin yksinkertainen kuin @juuulihei !

No mistäs tuo nimi sitten tulee? No minun nimestäni! Koko nimenihän on siis Juuli Heikkilä, ja tuossa yhdistyy mukavasti molemmat, u-kirjaimia on vain yksi ylimääräinen sillä joskus vaihtaessani tuon nimen Instagram-tililleni tunnus oli varattu normaalisti kirjoitettuna, joten lisäsin siihen vain yhden u-kirjaimen lisää. Samalla nimellä minut löytää siis blogin lisäksi myös Instagramista ja Twitteristä, Snapchatin nimimerkkiä ei harmi kyllä voi vaihtaa. 

Eli perjantaina sitten kaikki kurkkimaan blogia osoitteesta http://juuulihei.blogspot.fi/ , silloin sieltä saattaa ehkäpä löytyä uusi postaus allaolevassa kuvassa esiintyvästä karvakaverista ;)



Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti