9.1.2018

2018 Bucket list

Ihan ekana mun on pakko infota, että tein viime viikolla tänne blogiin uuden bannerin ja ulkoasun joista tykkään tästä kyllä kovasti! Tein samalla myös pienen esittelysivun itsestäni, jonne pääsee klikkaamalla bannerissa olevaa nappia. Se kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa, niin saatte tietää hieman enemmän, millainen tyyppi täältä ruudun ja kameran takaa löytyykään ;) Blogi sai myös oman Facebook-sivun, jonne päivittelen aina uudet postaukset ja välillä vähän muutakin. Kannattaa siis käydä siitä tykkäämässä tästä linkistä painamalla tai blogin sivupalkin kautta! Mutta siis, nyt siihen itse asiaan...

Eli siis, uuden vuoden alettua ajattelin vähän listata ylös melko realistisia asioita, joita mulla on tavoitteena tai ajatuksena saada tehtyä tänä vuonna. Mikään kamalan tiukka lista tämä ei todellakaan ole joka kohdaltaan, enkä pahoita mieltäni siitä, jos jokin juttu jää vuoden aikana tekemättä/saavuttamatta, mutta pitäähän sitä elämässä jotain tavoiteltavaa olla, joten täältä pesee.


Ihan ensimmäisenä voisin listata itselleni tavoitteeksi ajokortin saamisen sekä kehittyä paremmaksi kuskiksi. Mun 18-vuotissynttärithän siis oli jo viime vuoden lokakuussa, mutta kiireiden takia on kortin saaminen venynyt kun ollaan iskän kanssa pystytty ajamaan vain viikonloppuisin. Nyt tammikuun aikana olisi mukava saada viimein se ajokortti, ajotunteja kun on vain muutama enää ajamatta ja teoriakoe- sekä inssiajo varaamatta.

Ylioppilaskirjoituksiin panostaminen tulee listalla seuraavana, ja tän kohdan olen myöskin aloittanut maanantaina ja ainakin tällä hetkellä sujuu hyvin sekä olen edennyt lukusuunnitelmani mukaan. Lukulomaahan minulla ei kaksoistutkintolaisena ole, mutta koulun jälkeen pitää sitten opiskella ahkerasti vaikka ei huvittaisikaan kun kirjoitettavia aineita multa löytyy kolme kappaletta: äidinkieli, keskipitkä ruotsi sekä terveystieto. Myöskin koulusta valmistuminen kuuluu tähän aika olennaisesti.

Myöskin ammattikorkeakouluun ja/tai yliopistoon haku olisi minulla keväänä edessä ja tavoitteena olisi kouluun pääsy, jos vain itseäni kiinnostava opiskelupaikka löytyy. Yksi opiskelupaikka mua kiinnostelis, mutta siitäkään en vielä ole varma. Jos opiskelupaikkaa ei löydy, vietän välivuoden töitä tekemällä ja seuraavana keväänä haen uudestaan kouluun.

Kesätöiden hakeminen ja saaminen on iso tavoite tänä vuonna. Viime kesänähän olin kunnon kesätöissä ensimmäistä kertaa, mutta sinne mun ei tarvinnut oikeastaan hakea, joten nyt on korkea aika hakea kesätöitä ihan oikeasti.


Kesällä 2017 hyppäsin benjihypyn täällä Oulussa 65 metrin korkeudelta, mutta mulla on jo parin vuoden ajan ollut mielessä benjihyppy 150 metristä Helsingin Kaivopuistossa. Tänä vuonna olisi aika laittaa tämä idea toteutukseen, jostain on pakko kaivaa aikaa pienelle Helsingin reissulle vaikka päiväseltään jos ei muuten. Paitsi että se päiväreissu olisi kyllä täältä Oulusta asti enemmänkin sellainen yöllä Helsinkiin - päivä siellä - yöllä takaisin -tyyppinen reissu, mutta kuitenkin :D

Liikuntakärpänen taisi puraista mua ihan kivasti syksyllä ja olenkin innostunut liikkumaan enemmän kun ennen. Ajatuksena olisi siis jatkaa liikkumista samaan malliin kuin ennenkin, sopivasti niin, että innostus pysyy yllä. Salilla käymisen aloittamista olen miettinyt jo jonkin aikaa, ja salikortin voisin hommata jos vain aikaa ja rahaa siihen löytyy.

Uusien kavereiden ja ystävien saaminen olisi ihan huippujuttu, sillä niitä multa ei todellakaan löydy yhtään liikaa. Muutama kyllä, mutta kyllä muutama lisääkin kelpaisi kyllä paremmin kuin hyvin.

Tavoitteena on myöskin blogata säännöllisesti koko vuoden ajan, sillä vaikka tämä blogi on ollut pystyssä vuoden 2016 syksystä asti, en ole vielä blogannut kokonaista vuotta täällä niin, että joka kuukausi olisi tullut ainakin yksi postaus. Nyt syksyllä blogin kivasti sain heräämään tauoltaan ja motivaatiota ja postausideoita kyllä löytyy, joten eiköhän tehdä tästä tämän blogin paras ja aktiivisin vuosi!

Vuoden 2018 bucket listin viimeinen, muttei todellakaan vähäisin kohta on nimeltään valokuvaa enemmän ja monipuolisemmin, ja tämä kohta tulee tietenkin näkymään myös täällä blogissa eniten. Nyt mun kuvauskohteet on ollut satunnaisia muita kuvauksia lukuunottamatta melko luonto- ja koirapainotteista, ja olisi mukava saada vähän vaihtelua kuviin. Varsinkin hevos- ja henkilökuvausta olisi kiva päästä harrastamaan enemmän, joten jos täällä Oulun seudulla on ihmisiä, jotka kaipaavat kuvia itsestään ja/tai hevosestaan tai vaikkapa jostain muustakin eläimestä, ottakaa muhun ihmeessä yhteyttä vaikka sähköpostin kautta (joka löytyy omalta Ota yhteyttä -sivultaan) !


Tällaisia kohtia löytyy mun vuoden 2018 bucket listiltä, millaiselta teidän lista näyttää?

4 kommenttia:

  1. Hirmu kivoja kohtia, ite en uskaltais hypätä benji-hyppyä! Laskuvarjohypyn kyllä joskus, mutta benji vaikuttaa niin pelottavalta :D Mun bucket listiin kuuluu varmaankin kanssa bloggata säännöllisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ite haluan hypätä sekä korkeamman benjin että laskuvarjohypyn, sen joskus myöhemmin :D Laitetaan yhessä postauksia tulille!

      Poista
  2. Hyvät tavoitteet!:)

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo olikin yllättävän helppo keksiä niin ei oo sellasia väkisin keksittyjä :D

      Poista