23.7.2016

Auringonlaskun vesileikkejä

Auringon laskiessa on mukava kuvata, montakohan auringonlaskukuvaa on tullutkaan otettua vuosien varrella... Nämä kuvat on otettu n. kaksi viikkoa sitten mökiltä. Oli tosi nätti ilma, välillä oli pientä sadetta mutta se ei haitannut. Lopulta auringon laskiessa taivas oli pinkki ja kokonainen sateenkaari piirtyi järven ylle.

Tykkään tästä kuvasta tosi paljon, vielä parempi olisi jos tarkennus olisi ihmisessä eikä taustassa.

2 kommenttia:

  1. Vähänkö siistejä kuvia! Loin nyt blogvinin vain, ett sain seurattua sun blogia :D Kannattaa varmaan luoda tonne sivulle semmonen linkki, mistä sun blogia pystyy seuraa, koska tällä hetkellä siellä on vain lukija palkki, muttei mitään mistä liittyä lukijaksi. Tuolta ekasta postauksesta tietty pystyy, mutta ellei mun ois tarvinnut, niin en olisi jaksanut käyttää aikaa sen ettimiseen ja sun blogin seuraaminen ois jääny... Mutta toivottavasti olen nyt lukijasi :D Hyvää kesän jatkoa :)

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos kovasti! Pitääkin lisätä se bloglovin nappi tuonne sivuun, en oo vielä ehtiny sitä laittaa :D Tuosta lukija palkistakin voi liittyä lukijaksi googlen/bloggerin kautta kun painaa sitä lue-painiketta :)

      Poista